За продажба Къща в стопанство, Hateg, Hunedoara, Румъния, Serel

За продажба - Cod. 24104

  • Типология: Къща в стопанство
  • Област: 200 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: bois

Hategului Tara е един от най-красивите райони на Румъния, в подножието на Retezat масив, защитена зона, включена в започващото списъка на ЮНЕСКО на Световното природно наследство паметници за завода си разнообразие, ендемизъм и богата дива природа. Сайтът съдържа най-старата защитена територия в Румъния, Mountains National Park Retezat- http://retezat.ro/, създадена през 1935 г. с един от последните девствени гори в света и последният от рода си в Европа. Пейзажът възпроизвежда в малък мащаб Трансилвания пейзаж амфитеатър слиза от високите планини на 2200 м в населените долините на 300-400 м надморска височина. Отвъд приказния пейзаж, биоразнообразие и непокътнати района на природната среда Haţeg Съществува особена историческо и културно наследство: на палеонтологични сайт и крепостите в Дакия (в наследство на ЮНЕСКО) и римските укрепления на древността, средновековни замъци, уникални църкви в света, традиционни къщи, водни мелници и обикновено е особено важна и добре запазено етнографско наследство.
Къща с двор в такъв район е идеалното място за тези, които искат да живеят един живот близо до природата в чиста околна среда, но също така и за най-взискателните професионалисти в областта на естествените науки, biodiversité- ботаническа градина, любителите на птици и т.н. . , еколози, историци и антрополози. Това е място, което предлага много възможности за бизнес проекти, които подобряват природните ресурси и културно-исторически туризъм.
Едно такова място е китното село Serel в подножието на планините Retezat на река Serel. Тук ще намерите тишина, чист въздух и вода, растителност, богата на гори и пасища, спокоен живот на страната на хората от селото, където никога не сме заключени дворове и къщи.
Достъп до Serel е чрез асфалтов път, на разстояние 7 км от европейски път E79, 19 km Haţeg-най-близкия град и на 44 км от Петрошани.
Предлагаме за продажба или други опции (търговско, бизнес партньорства, културни проекти, туристически) традиционна голяма къща от 200 кв.м. с голям двор и лоза пред, градина и овощна градина с орех, ябълка, слива и черешови дървета и достатъчно пространство, за да засадят повече плодни дръвчета. Целият имот с къща, стопански постройки и земя заема 1710 кв.м.. Къщата е масивна и внушителна конструкция, речен камък и тухла, гредоред и плътна, всички материали са екологично чисти. Къщата разполага с две мази да държат храна, плодове, зеленчуци и вино студено и две спални на горния етаж изба с размери 22 и 19 кв.м. всяка, по коридора стаи с вътрешно стълбище на входа. Пространството между къщата и кухнята е завършена, се състои от банята 8,8 m² и пространство за съхранение отдолу. Кухнята на 18 m² е напълно реновирана (плочки, прозорци и врати). Къщата също има няколко приложения: на плевня (плевня) широк, че могат лесно да бъдат превърнати в космоса след производството на сирене, сушени плодове и растенията и т.н., две дървени бараки и клетките на животните. Налице е източник на вода върху имота - чешма в двора и скоро достъп до водопроводът мрежа на общината (на работните места са изпратени). Можете да живеят там през лятото и зимата, отоплението е на дърва с две печки инсталирани наскоро, един от тях е в кухнята с котлони.
Можете да намерите снимки на къщата, двора, градината, градината, природната среда на селото и хората, като щракнете върху линка по-долу:

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB