За продажба Тристаен, Mamaia, Constanţa, Румъния, Mamaia Bulevard

За продажба - Cod. 26383

  • Типология: Тристаен
  • Област: 110 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 6

Аз се разпорежда с апартамент от 110 квадратни метра, в центъра на Мамая (Констанца), на 6-ти етаж на жилище завърши сграда 1 юли 2014 г. с камери, 24 часова охрана, в луксозна категория.
Жилището е завършено с изглед към езерото и морето. Две спални, баня и кухненски бокс и хол с три тераси, едната от 8 кв. М, със стъклени балкони осветени. Към жилището под домашен частна лодка док и паркинг. В хола има прозорец от 9м.
Disponde Електрически щори за прозореца и ръководствата в стаите, подово отопление Ariston, климатик във всяка стая, травертин в банята и в terrezze, врати и дръжки Barousse на Виченца.

В момента има над и да избират само етажите и е напълно нова, разбира се, не обзаведен. Купих я през януари 2014 г., когато на хартия все още трябваше да бъде направено с идеята да го (летни наеми за тристаен в Мамая център са 100-150 евро на ден) под наем, а след това аз не работят поради разстояние и там Аз съм все посветена завърши с кухнята и мебелите.

В момента бих искал да го продаде, то определено е много добра инвестиция, тя е на стойност 120 000 евро + Нотариални такси + такси.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB