За продажба Земеделска земя, Barlad, Vaslui, Румъния, Principala

За продажба - Cod. 39172

  • Типология: Земеделска земя
  • Област: 470000 m²
  • Номер на стая: 17
  • Етаж: 1

Продавам фермата и овощните насаждения.
Стопанството се състои от сграда P + 1, друга сграда с 2 апартамента с отпечатък от 270 кв.м, механични работилници и дърводелски изделия, оборудвани с инструменти и машини, високо съхранение и голяма повърхност за съхранение на плодове (включва и студено помещение). , Също така вътре в 2 хектара на фермата са разположени насаждения върху плодове от череши, череши, череши и праскови, помещение за помпи за 2-те дълбоки кладенци, тоалетни с душ и тоалетна за служители, 3 стаи за постоянен персонал и люлка. Осветителните стълбове, мрежата и трансформаторът са собственост на компанията. Има и сграда, която е проектирана за кошарата и разполага с всички удобства: керамични стенни и подови плочки, течаща вода и голяма студена стая. Заграждението на фермата е оградено, а достъпът е през автоматична порта и друг неподвижен метал. Алеите и пътищата за достъп позволяват влизане на автомобили в Тир или автомобили с голям капацитет, а фермата се намира на асфалтиран окръжен път. Отоплението се извършва с котела на дърва с радиатори, но има и печки. Общата застроена площ е над 3000 кв.м.
Офертата включва и 43 хектара овощни градини в имота (насажденията и инвестициите принадлежат на компанията), земя, предоставена от ADS за 49 години. На земята има езерце, дълбок кладенец, ограда електрическа ограда, охранителна кабина. Овощната градина се подмладява, като сега засаждате 40.ooo овощни дървета. Средната продукция е 400-500 тона годишно

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
 
 
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB