За продажба Вила, bucharest, Bucharest, Румъния, Sos. Alexandria, nr 187

За продажба - Cod. 31849

  • Типология: Вила
  • Област: 350 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: Marmura

Предлагаме за продажба нова вила, разположена на Александрийската плоча близо до хипермаркет "Кора", построена през 2000 г. с висококачествени покрития. Вилата е на груб строеж, с обща РЗП от 330 кв.м, състояща се от 295 кв.м. използваема интериор + външна покрита тераса от 35 кв.м. Къщата е построена върху стоманобетонни рамки и стени на задния двор, изолирани отвън с 10 мм полистирол, на 530 кв. М. Парцел с отвор до Александрия 17-мили.
Вилата е много разделена и разполага с 6 стаи, 3 бани, 1 винарска изба, сушилня, гараж с 2 паркоместа с достъп и от къщата, покрита тераса от 35 кв.м. Стените са премиум, има собствен газов бойлер, подово отопление, внос от пясъчник, двоен паркет, врати от масивна дъбова дървесина, видеонаблюдение и алармена система, входни врати с дистанционно управление, панорамен двор и морска панорама. Необходимите условия за едно семейство, което иска да се наслади на пространството и градината на една крачка от центъра на Букурещ. Сградата и местоположението са идеални за различни фирми

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB