За продажба Вила, Comarnic, Prahova, Румъния, Ghiosesti

За продажба - Cod. 42434

  • Типология: Вила
  • Област: 500 m²
  • Номер на стая: 12
  • Етаж: Concrete

Продавам имот (бивша неработеща туристическа къща за гости)
Продавам сграда (бивша туристическа къща за гости извън веригата), построена 1994 г., намираща се на 600 м надморска височина, състояща се от 2 къщи (първата с РЗП 380 кв.м. и втората 125 кв.м.), с 10 спални, 2 всекидневни (основната е украсена с колекционерски мебели в стила на 1900 г.), 7 бани, сутерен с винарска изба, 5 тераси, които осигуряват панорамна гледка към долината Прахова. Снабден е с централно отопление, течаща вода, газ, телефон и кабелна телевизия. Има млада овощна градина с ок. 140 овощни дръвчета, на площ от 2675 кв.м., без съседи, с беседка, барбекю, маса за тенис и детска люлка. Имотът се продава напълно обзаведен и оборудван. Възможност за бизнес, както в сферата на туризма, така и като център за грижи за възрастни хора.

Описание на околностите:
Орасул Комарник е град, разположен на територията на окръг Прахова, в Мунтения, на разстояние 52 километра от Плоещ. Градът свързва Подкарпатите на Прахова и южната част на планината Байулуй, по долината на река Прахова. Релефът е представен от хълмове и планински райони, които правят града разположен на надморска височина между 500 и 800 метра, като рядко достига прага от 1000 метра. Климатът е приятен и благоприятен за разходки и почивка, тъй като през лятото температурите се задържат под 30º по Целзий, а през студения сезон около 0º по Целзий. Документалното свидетелство за Комарник се провежда през 15 век, като в началото е село, управлявано от болярите Мъргинени. От 17 век управлението на селото преминава в ръцете на фамилиите Кантакузино и Филипеску, а през 19 век - в ръцете на фамилията Бибеску. Хората от Комарнице са били известни като изкусни каруцари, извършващи размяната на стоки, първоначално на коне, след това с помощта на самари и шевани, между Кампина и Брашов. От гледна точка на услугите Comarnicul се развива много по отношение на туризма, множеството вили и къщи за гости привличат туристи от цялата страна, но най-вече от района на столицата. Спокойната атмосфера и релаксиращите разходки из града или околностите са два атрибута, които характеризират град Comarnic.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB