За продажба Вила, Nicolae Balcescu, Bacău, Румъния, com Nicolae Balcescu

За продажба - Cod. 25425

  • Типология: Вила
  • Област: 360 m²
  • Номер на стая: 10+
  • Етаж: parchet + gresie

МОЛДОВА компания имоти Imob предложи за продажба вила, разположена в Com. Nicolae Balcescu, Джуд. Бакъу, 400 мл 85 E Main Street.
Вилата е построена през 2008 г. Porotherm тухли, плочи (Италия), включително интериори са направени от тухла, топло е направена с полистирол 5см, но с висока плътност (еквивалентно на полистиролни плоскости с дебелина 15 см) ,

Вилата разполага с всички комуникации (централно отопление на газ, ток, вода - + канал пробити), оборудвана с PVC дограма, някои стаи са с мокет, други с паркет / дюшеме, теракот, стъкло, гранит, се споменава че повечето материали се внасят от Италия, и т.н.

Сградата е със застроена площ от 520 кв.м. (P + M вила, 2 гаража, лятна кухня, мазе, двор) и площ на парцела е 1 850 кв м с лице от 30 мл. Достъпът до тази къща е на европейско път с две платна и е на около 13 км от центъра на Бакъу. Вилата се разделя, както следва:

Първи етаж: хол, кухня с трапезария, баня с тоалетна, 2 спални, тераса върху страна на къщата
На горния етаж: 2 спални, кабинет, баня, хол, оборудван с бар с мека мебел, тераса.
В района има различни обществени и частни институции като детска градина, училище, супермаркет, аптека, обществен транспорт, в които се споменава, че ком. Nicolae Balcescu се развива различните квартали чрез изграждане и строителство вили представител ( продажби изложбена зала, хипермаркети и др.)

Вилата може да се продава обзаведен при поискване или да приеме някои варианти, като например: € 100 000 в брой и разликата в диапазона между 12 и 24 месеца.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB