За продажба Къща, CISNADIOARA, Sibiu, Румъния, Cisnadioara

За продажба - Cod. 38401

  • Типология: Къща
  • Област: 478 m²
  • Номер на стая: 7
  • Етаж: 2
  • Състояние на сграда: Excellent

Когато мечтите се сбъдват: Тук ще намерите имот от първа класа! Вграден в голям парк с площ 1502 м², този дом, който отговаря на най-високите стандарти, е готов за вас и вашето семейство. Построена през 2010 г., уникалната къща е в съвременно състояние, модернизирана и разполага с луксозни удобства.

Вече отвън оценява този имот с просторна, престижна алея, която предлага паркинг за най-малко 10 коли. Приблизително 478 квадратни метра жилищна площ, разпределени на 2 етажа и общо 7 стаи, така че всеки член на семейството да има собствено малко царство, за да се чувства добре!

Планиран за 8 години, собственикът продава история, която е идеалният дом за природата на природата, уникалните пейзажи, спокойствието и интимността.

Разположена в красива местност Cisnadioara, къщата с широки прозорци и изглед към гората е истински оазис на спокойствието

Полу-Сутеренът е мястото, където започва историята, с красивата планинска скална структура и комбинацията от масивни дървени мебели. Тук ще намерите напълно обзаведена и оборудвана кухня, всекидневна с камина и трапезария, баня и коридор за достъп до следващото ниво. От хола имаме достъп до зоната зад къщата, където има тераса с покрита скара, джакузи, шезлонги, хамак, изба изби / винарска изба и много зелени площи.

Историята продължава към следващото ниво (партер), където има просторна дневна с камина 42 кв.м и достъп до покритата тераса, офис, баня и основна зала с преден достъп (главен вход). Между това ниво и първия етаж има стая за гости на 2 нива, със специална архитектура и дървени стълби.

Първият етаж се състои от спален кът с голяма палубна стая, гардеробна, 2 просторни спални с големи прозорци и прекрасна баня с площ от 25 квм.
Завършваме историята на последното ниво - таванското помещение, където щедрото пространство от 120 квадратни метра е изцяло носено с дърво. Районът е посветен на релаксиращи дейности, игри и е оборудван с билярдна маса.

Сградата се продава обзаведена и оборудвана, както може да се види на снимките, както на най-високо качество, така и на мебелите.

 

Характеристика:

Обзавеждането е изработено от масивна дървесина, включително подове, вътрешни стълби и тераси.

Сградата е напълно изолирана с базалтова вълна от 10 см, а покривът е от керамични плочки.

Къщата е оборудвана с подово отопление, газов котел, камина + топла вода, тройно остъклени прозорци (производител Q-Fort)

Освен пространството на вилата, има и дървено складово помещение, баскетболно игрище 3x3, гараж + овощна градина

Местоположение: Този превъзходен имот се намира в Cisnădioara, в сърцето на природата.

Достъпът до имота е 100% асфалтиран, с изключение на 200 м (асфалтиран път).

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Iulia Baltes
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB