За продажба Къща, Maracineni, Argeş, Румъния, strada Garoafelor 247 A

За продажба - Cod. 34236

  • Типология: Къща
  • Област: 707 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: parchet, gresie

Почти всеки ден можете да видите елени около къщата, като допринася за атмосфера и най-красиво място по протежение на повече от приятна къща, построена през 2017 г. Достъпът до къщата е асфалтиран път и осветление (забележка струва положително за местно самоуправление поздравления за условията и комунални услуги, предоставяни в областта).

Ние продаваме 3-стаен къща на приземен етаж с площ от 109.27 кв.м., и 2 големи спални 16 и 18 кв.м., дневна от 28.12 кв.м., голяма кухня на 22.20 кв.м., 11.90 кв.м. зала , душ, биде 7,65 кв.м., котелно помещение с тоалетна обслужване 5,40 м и тераса с площ от 39.25 кв.м., Mărăcineni, в близост до гора, в тих и спокоен район с достойни съседи!

Като помощни програми: газ порта, а ние къща електропровод, вода! Ние избрахме за отопление пелети termosemineu марка Бърни 25 KW с 9 радиатори, закупени от Ромстал, е по-удобно и разходи за отопление termosemineul средната температура е 25 -26 градуса по Целзий в къщата. Алтернативно е монтирана за отопление и електроцентрала.

Дворното място е с площ от 707 квадратни метра с отвор 23 м, и е заобиколен навсякъде около оградата, която има фундамент в земята 60 см 3 страни имат мрежа Green 1.70 m + минимум 30 cm джантата и страничната улица ограда от бетонни плочи.

Къщи, потвърждават, че това е много добър, а именно: в изкопа има 5 см от екструдиран полистирол (2 см под плочата и 3 см под пода полу-мокро и пусната), страничните стени са изолирани с минерална вата от LAROQ ФАСАДА 10 см и моста имаме 20 cm минерална вата Изовер марка.

Дърводелски е REHAU трипан 6 стаи, всички оборудвани с комари нетните прозорци и външни ролетни щори, който обработва вътре полезно, когато търсите лято сянка и прохлада, така необходими и зимни бури! Освен прозорци, щори са монтирани двойна врата към хола и влизане вратата на екстериора в кухнята.

Достъп до моста е щедър терасата на прибиращ се стълба.
Къщата е бял, ние използвахме структуриран декоративна боя, лист WETTERBEST черно, Rehau дограма масло е тъмно сиво до neagru, АСТЕЛ разлика от тях, ние вярваме, че е много приятен за окото. Конструкцията на къщата и използвани като материали, и тухла горния праг POROTHERM 30 см и повече от 4000 кг арматурно желязо с различна дебелина в зависимост от дизайна и бетон B 250, В200, и т.н.!

Къщата е напълно обзаведена, всичко е ново (мебели, хол и спалня е нова и закупени от MOBEXPERT Луи-Филип, Уиндзор и т.н.), имаме 3 телевизора SAMSUNG 4K Ultra HD диагонални 100 см, котлони индукция Bosch и работи на ток фаза като електрическа пещ вграден BOSCH cu13 функции, енергия клас +, микровълнова BOSCH, перална машина BOSCH клас +++ комбинира LG интелигентен инвертор 596 литра, не замръзване енергия клас ++, мивка, батерия и качулка FRANKE, и в баня и котелно плюс двойна мивка GROHE батерии закупени от MOBEXPERT. Растението е много добра тела използват гнезда само качество дози.

Къщата е оборудвана с производителност алармена система (първият телефон съобщение, ако алармата се включи и зоната, в която е започнало), монтирани осем камери, извършващи DVR пълен HD, закупени от областта и инсталирана от специалисти, гаранция ).

В къща сме инсталирали паркет 14 мм немски произход и качество керамични плочки 100 леи тр. Полилеите са закупени от


565 000 леи
по договаряне

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB