За продажба Къща, Prejmer, Brasov, Румъния, Str. Morii nr 971

За продажба - Cod. 34194

  • Типология: Къща
  • Област: 2240 m²
  • Номер на стая: 10
  • Етаж: Parchet

Каним ви да откриете следната презентация, един от най-елегантните къщи Prejmer, намиращи се на 10 минути път с кола от Брашов. Сградата се състои от две самостоятелни къщи с обща площ от 350 квадратни метра, от които 300 кв.м и двор от 720 кв.м красиво оформени жилища се строят един през 1981 г. и една през 1997 г., които последно са реновирани и оборудвани и са предназначени да отговорят на нуждите на всяко семейство, независимо от неговия състав и как те са разделни отделения ги превръща в приемлив вариант за всеки купувач. Имотът е с площ от 2240 квадратни метра, разпределени в 720 кв.м двор и градина 1520 кв.м.

споделяне на къщи
Първата сграда се състои от сутерен, партер и таванско помещение и е с два входа, единият от улицата, който е проектиран като търговско помещение или офис и един от двора е покрит с мрамор, включително антрето, в тази област Той е позициониран и стълби, които улесняват достъпа до по-горните етажи, стълби за достъп до дъба
В сутерена има винарска изба, складово помещение и санитарен възел с част от обзавеждането
На приземния етаж е разделен на две стаи, покрити с плочки, баня с душ, коридор с вход улица покритие мозайка
Подът е разделена на хол, две спални, трапезария с отворено пространство кухня и голяма баня с джакузи, душ и две мивки вградени в мрамор и биде
Таванско е разположена.
Вторият Имотът се състои от хол, много просторен и светъл, три спални, зимна и лятна кухня, баня и работилница.

Покрития.
Къщите са изключително разделни отделения, много просторна, стаите са големи и добре разпределени има всичко, което може да искате или да си представите в модерна къща. Къщите са персонализирани от собствениците, разликите се виждат най-вече в интериора дограма, качествени керамика, използвани в бани и санитарни избрани, но прокуратурата.
Местоположение.
Prejmer е на 15 км от Брашов, на 10 минути път с кола, а спокойствието и сигурността на стилна зона с прекрасна гледка към планините ще донесе спокойствие и тишина, която желаете.
Тези, които се интересуват от тази красива къща, предава го на разположение за разглеждане от днес и че he're дошли да видят специален имот !!!!!!
Предлага се в размер на 109,900 евро, напълно обзаведен, точно като на снимките.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB