За продажба Къща, Resita, Caraş-Severin, Румъния, 10 km from Resita

За продажба - Cod. 26132

  • Типология: Къща
  • Област: 334 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 1

Мечтали ли сте някога за това да има къща в сърцето на Форест, където вие сте единственият господар и никой не може да ви притеснява?

Ние можем да Ви предложим тази мечта. Подобно на страницата на една прекрасна история, да открият уникален имот в Румъния.

Имотът се уединява в легендарния Карпатите, на място, като изпълнен с история, където легендите казват, че по-голямата Михаил Храбри е скрита в трудни времена, място, увити в историите на най-големите революционери.

Елате и открийте вашия дом-мечта, стратегическо място на картата на Румъния, която вече е налична само в стари военни документи, от които само възрастните хора все още се говори за. Той се намира на 10 километра от град Решица, на 100 км от международното летище в Тимишоара. Разстоянието е малко, но след като има, ще имате усещането за достигане на края на света, където времето е спряло. Можете дори да се приземи хеликоптера си на върха на планината, на 400 м от къщата.

Ще разберете, като влезете в средата на гъста гора, след ходене по частен път на 3 km, че това е мястото, където човек и природа са дошли, за да създадете прекрасна обстановка:
• Един стар тунел система от повече от 100 години, която обвързва къщата на стратегически точки.
• A красив мост, построен от мъж и украсени от природата.
• Една малка водноелектрическа централа, която ви позволява да създадете свой собствен водопад.
• Масивна къща, точно като бункер, направен от бетон и тухла, готов да ви защити по всяко време.

Когато имате нужда от почивка от натоварения си живот или ако светът просто полудява един ден това е мястото, където ще намерите вашия перфектен скривалище. Елате и открийте една невероятна мечта място.

Със сигурност си щастие, сигурност и спокойствие са безценни ... и това е мястото, което може да направи всичко осигури за вас. В цената не е гаранция за един прекрасен имот, уверенията ние предлагаме за уникално и специално място.

В качеството си на населено място мечта, изолирана и скрита, ние си запазваме правото да поддържа точното местоположение по тайна и да го покажат само за интересуващите се. Ние няма да питам за плащания за всички дейности, и ние ще ви даде възможност да се види всичко това с очите си и да се разбере за себе си, че това е вълшебно място, което винаги сте мечтаят за притежаване.

Местоположение: на 10 км от Решица, окръг Караш-Северин, Румъния
Дата на построяване: 01.01.1965
Застроена площ: 94 кв.м.
Обща площ: 334 кв.м.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB