За продажба Мансарда, Potoci-Bicaz, Neamţ, Румъния, Izvorul Muntelui, Bicaz, Neamt

За продажба - Cod. 29867

  • Типология: Мансарда
  • Област: 4900 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: piatra

За продажба партида от три почивни домове, напълно обзаведени и оборудвани в туристическа местност намира в Spring Mountain Ceahlau Национален парк Румъния. Трите къщи са построени през 2010 г., дървена основа, изградена от река рок, двора е ограден, по която са засадени дървета. Свързани земя е 4900 квадратни метра (отворите 35 мл и 140 мл дължина), с комунални услуги (ток и вода), отопление се извършва с теракота печки.
Две от тях са съставени от: приземен етаж и таванско помещение + тераса (на приземния етаж дневна с кухня в американски стил, баня и 2 спални и таванско помещение е спалня с баня и още една стая, която може да се използва като място за съхранение)
На 3-ти е на партерен етаж и таванско помещение + тераса (на долния етаж към хола, кухня, 2 спални и баня и таванското помещение е спалня с баня и още една стая, която може да се използва като място за съхранение.

Районът е прекрасен с красив пейзаж с развиващите се туристически потенциал, който е в непосредствена близост до язовир и курорт Spring Mountain Durău. Цена за пакет с три кабини: 49,900 евро по договаряне

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB