За продажба Хотел, Focsani, Vrancea, Румъния, Unirii

За продажба - Cod. 37928

  • Типология: Хотел
  • Област: 1 m²
  • Номер на стая: 110
  • Етаж: parchet,granit, marm

В сегмента на хотели и други места за настаняване, компанията под сянката на хотел „Униреа” се нарежда на първо място в Топ Profit Romania (окръг Вранча).

ИЗКЛЮЧЕНИЕ - КОМИСИЯ 0% ПОКУПКА

RE / MAX Golden Home предлага най-добрата възможност за инвестиция в окръг Вранча. Като едно от местата за настаняване с традиция от Focsani и разположен на централния площад на града, хотел Unirea "FOCSANI ОБЩИНА EMBLEM" очаква собственика. Централният пазар на Фокшани има бурна история и вероятно представлява начинът, по който политическите режими в Румъния от миналия век са успели.
Архитектурният комплекс Площад Unirii, където се намира хотел Unirea в Focsani, се намира на старата граница между Влахия и Молдова. В центъра се намира Обелискът на Унирий, операта на група художници, водена от скулптора Йон Джалея. Хотелът разполага със стоманобетонни основи, тухлени зидани стени с ламелна здравина и стоманобетонни ленти, изработени да издържат на земетресение с магнитуд 9 градуса. Конструкцията е с височина S + P + 8 ET, организирана по следния начин: SUBSOL (техническо пространство, централно отопление, подслон за гражданска защита, пране, сушене, гладене, складове за техническо оборудване, мъжка санитарна група); ПАРТЕР (рецепция на хотела с чакалня, пощенска станция, тържествена зала, ресторант, офиси, баня); СЪОРЪЖЕНИЯ 1-8 - капацитетът за настаняване е 213 места с 5 апартамента, 98 стаи с 2 места и 7 стаи с 1 място. Имотът се намира на парцел с площ 3303 квм, със застроена площ от 1746 кв. М., Има две търговски помещения с отваряне към булевард Унирии (Магазин и Петшоп). Имотът има много предимства, което го поставя в началото на инвестицията в хотела.

Каним ви да откриете потенциала на този имот.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB