За продажба Хотел, Maramures, Maramureş, Румъния, 3/B Star Sambrei Borsa

За продажба - Cod. 40908

  • Типология: Хотел
  • Област: 7194 m²
  • Номер на стая: 25
  • Етаж: 3

Зашеметяваща сграда за развитие за продажба в Румъния

Тази зашеметяваща сграда се намира в Борса в района на Марамуреш, Румъния.
Това е потенциален инвестиционен имот с висока печалба, неговата голяма сграда, завършена отвън.
В момента има един апартамент със самостоятелна баня, оборудван с обзавеждане, Предлагат се планове за 27 други апартамента.
Самата сграда има голям потенциал да се превърне в хотел/старчески дом/частна болница/убежище и т.н., възможностите са безкрайни!
Този имот отговаря на изискванията за 200 000 евро в европейски фондове за стартиращи хотелиерски услуги. Повече информация за това можете да намерите тук -
https://www.startupcafe.ro/finantari/fonduri-firme-2019-turism-pensiuni-restaurante.htm
Характеристики/Удобства:
Един апартамент със самостоятелна баня
Планове за още 27 апартамента
Голям потенциал за развитие
7194m2 Площ земя
За района:
Известна като една от забележителните туристически дестинации на Румъния, в този град е запазена най -традиционната румънска култура. Най -дългият водопад в Румъния, Cascada Cailor е в близост до този имот. Известен също с летни и зимни спортове, със ски писта през зимата, туризъм, парапланеризъм, планински спортове през лятото!
Марамуреш е географски, исторически и културен регион в Северна Румъния и Западна Украйна. Разположен е в североизточните Карпати, по горната река Тиса; обхваща депресията на Марамуреш и околните Карпатски планини.
Алтернативно, терминът Maramureș се използва и за окръг Maramureș на Румъния, който съдържа южната част на историческия регион.
Maramureș е долина, заградена от планини Oaș, Gutâi, Țibleș и Rodnei (северната част на Вътрешните източни Карпати) на запад и юг, планините Maramureș и централната част на Външните източни Карпати на изток и север, с тънък отвор в Хуст. Няколко десетки малки планински реки и потоци се вливат в река Тиса. Той е залесен и не е лесно достъпен.
Границите на региона са между паралелите на 47 ° 33 'N и 40 ° 02' N и меридианите на 23 ° 15 'E и 25 ° 03' E. Maramureș представлява една от най -големите депресии в Карпатите, обхващаща площ от около 10 000 км².
Дължината му от Хуст до прохода Прислоп е около 150 км, а ширината от север на юг е до 80 км.
Основните планински проходи, свързващи Марамуреш със съседните региони, са високи и в миналото са били трудно достъпни през зимата. Проходът Prislop (висок 1414 m) свързва региона на изток с Молдова, Dealul Ștefăniței (1254 m) на юг към Трансилвания, Pintea Pass (987 m) към Baia Mare и Fărgău (587 m) на запад с Oaș Country , докато проходът Фразини (Ясиния; 931 м) свързва региона на север с Галисия.
Планините около този регион заемат повече от половината площ. Няколко върха достигат над 2000 м, като Пиетросул (2 303 м) в планините Родней на юг и Ховарла (2061 м) в Мунтеле Негру (Чернахора) на север.
Тежките залесени планини поддържат много защитени видове растения, като тис (Taxus baccata), лиственица (Larix decidua), швейцарски бор (Pinus cembra), еделвайс (Leontopodium alpinum); и животни, като рис (Lynx lynx), дива коза (Rupicapra rupicapra), алпийски мармот (Marmota marmota), златен орел (Aquila chrysaetos) и глухар (Tetrao urogallus).
Последният посетител от територията на днешна Румъния, символ на Марамуреш, е бил издирван до изчезване през 1852 г. Лострица, местен сорт сьомга, все още живее в планинските реки.
В Марамуреш са създадени няколко защитени територии. Националният парк Родни планини е определен през 1930 г., природен парк Марамурешки планини през 2004 г. и има много други пещери, клисури, скални образувания и езера, които са официално защитени зони.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB