За продажба Вила, Bucarest, Bucharest, Румъния, Domnesti

За продажба - Cod. 23413

  • Типология: Вила
  • Област: 5000 m²
  • Номер на стая: 17
  • Етаж: 1

Duplex вила за продажба в Domnesti - Clinceni, S + P 1 + M, специален имот е завършен през 2002 г., с впечатляващ и щедър ahitectura, земя 5000 кв.м използваема площ от 1500 кв м, обща площ е 1590 кв.м. отпечатък е 400 кв.м. и 30 кв.м. на шрифта улица. Вилата е подходяща за офис консулство офис за различни социални дейности, офис или живеене.
Тя се състои от две сгради, построени в огледалото, идеален за семейство или две големи семейства с 17 стаи, разположени както следва:
На долния етаж има две кухни с директен изход към две големи тераси (една покрита задната част на къщата), хол и две бани. , Две спални, хол, кабинет, две живот и palce съхранение. На първото ниво има седем спални, офис, 4 бани, 5 тераси. Спалните Таванското помещение е разделена на три спални, библиотека, две бани и голяма отворено пространство, което може да бъде rethough. Сутеренът се състои от гараж за 4 коли, технически помещения, за съхранение. Двора е озеленен, с овощни дървета, рози, тревата напояване anexe. В близост има много точки на интерес, като например лесния достъп до DN1-A2, Mega изображението, Bricostore, парк и др. В допълнение можете да се насладите на един оазис на спокойствие, чист въздух и зелени площи. Имотът е на разположение веднага и се продава на цена от 1,25 милиона евро

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB