За продажба Вила, Cluj Napoca, Cluj, Румъния, Jucu de Mijloc

За продажба - Cod. 28789

  • Типология: Вила
  • Област: 85 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 1

Модерна самостоятелна вила готов да се премести в провинциален район на 10 км от летището през 2006 г. Това архитект-вила е празник за очите. Оборудван с всички удобства, включително джакузи и кухня с всички уреди. Един на къща гараж има място за колата си. Имотът е разположен в красива местност, където се събудиш под звуците на птиците. Само на 17 км Клуж Напока, голям и добре познат град в Трансилвания. Магистралата е breikbaar в 5-та минута и води до град Клуж и международното летище. Полет до Клуж може да бъде изгодно с Wizzair. Разпределение: На първия етаж е приземен етаж с входно антре, голям хол, кабинет / спалня, баня, кухня, мокро помещение, зимна градина и гараж. Първи етаж: На открито стълбище е на първия етаж достъпен. Тук са разположени две спални и баня с джакузи. Просторна тераса на покрива е достъпна от двете спални достъпни чрез френски врати. Вилата обхваща 85 кв.м. застроена площ на бетонен фундамент, с тухлена зидария, покрити с чакъл. Парцелът е ограден и има алеята на около 25 метра. Общият Парцелът е с площ от 525 квадратни метра. Енергийна ефективност, напълно оборудвана с LED осветление.
Архитектурата и дизайна създаване на модерна и абстрактен характер и са особено приятни за сектант окото. Имотът е разположен в красива местност, където се събудиш под звуците на птиците. Само на 17 км Клуж Напока, голям и добре познат град в Трансилвания. Това може да бъде постигнато по магистрала само за 20 минути. -В Общо парцел е с площ от 525 квадратни метра.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB