За продажба Вила, Oradea, Bihor, Румъния, Str.Movilitei

За продажба - Cod. 42527

  • Типология: Вила
  • Област: 2000 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: Gresie și parchet

имот в жилищна зона, разположен на специално място, с голяма площ от 2000 квадратни метра земя с широко лице на улицата и еднофамилна къща, разположена на частна и затворена улица. Къщата е конструкция, изпълнена с голямо внимание към детайла, като за критичното око на специалиста тези аспекти могат да се наблюдават дори от частта на основата, която има голяма дълбочина от 2 м, доста скъпо решение, което гарантира устойчивост и стабилност особености на конструкцията. Стените също са с дебелина 60 см, изградени от тухла с външна изолация, покрив от керемиди Тондах с изолация от минерална вата. бетонни подове между нивата. Добре дефинирана конструкция, обмислена и проектирана от уникален архитект. Строителството е извършено през 2017 г. Застроената площ на къщата е 624 кв.м., а полезната площ е 480 кв.м.

Планът на къщата рамкира всяка функция възможно най-ефективно, като се стреми да елиминира всяко нефункционално пространство, като е структуриран по следния начин: на приземния етаж - входно антре и стълбищна клетка, от тази зала имаме много лесен достъп до щедрото всекидневна и трапезария, кухня с килер за храна, баня, гараж с техническо помещение, просторна тераса от 30 кв.м., всички на приземния етаж.

На първи етаж се намират дневна, 3 спални всяка с излаз на тераса и самостоятелен санитарен възел, офисна част, гардеробна, тераса от 15 кв.м., а на тавана има 2 самостоятелни стаи с общ санитарен възел, антре и таванско помещение с вградено отопление, използвано като складово помещение.

Обобщавайки този имот, има общо 6 спални, две огромни всекидневни, 4 бани, щедър двор, красиво озеленен с морава, декоративни растения, овощни дървета, филигран от масивно дърво, където намираме зидана пещ, кухня, оборудвана с всичко необходимо, тераса и санитарен възел, гараж, складово помещение в двора, техническа работилница, многокамерно помещение, пушилня, място за кучета и др.

Сградата е с автоматизиран автомобилен вход, съответно гараж!

Разполага с всички комуникации: вода, канализация, ток, отопление с термопомпа 24 kw със сондаж в земята Австрийска система от Weider, атмосферен термостат на всяко ниво, връзки за домофон и ел. табло на всяко ниво, камина 14 KW специално донесена от Франция, помпа 600 л, система за филтриране на вода от Nobel Corporation NASA, хидрофорен фонтан, външно техническо помещение за изграждане на басейн, басейн, артезиански фонтан.

В заключение, къщата е имот, който определено си заслужава да се види, районът и щедрата площ на земята, както и фактът, че има съществуващ проект на P+2, предлагат чудесна възможност за развитие на бизнес , което го прави подходящ за инвестиция: напр. хотел, хотелски режим, клиника, болница, но и други инвестиционни идеи! Къщата се продава напълно обзаведена и оборудвана, с всички уреди и електроника, мебели от масивно дърво по поръчка, ПРЕМИУМ облицовки с естествен камък, балюстради от ковано желязо, качествени плочки, паркет и интериорни врати от масив, както е показано и на снимките.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB