За продажба Вила, Poiana Sarata, Bacău, Румъния, Poiana Sarata

За продажба - Cod. 38209

  • Типология: Вила
  • Област: 10000 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 2

Красива вила в планинската част на Пояна Сарата (на 100 км от Брашов).

Вилата е разположена на площ от 10.000 кв.м., с много възможности за отдих като открит басейн, тенис и волейболни игрища, оборудвани с нощни светлини, детска площадка, барбекю и места за лагерен огън, както и красива градина.

Имотът се намира на върха на солена вода, която има много ползи за здравето, което го прави идеално място за уютен спа и уелнес курорт.

Построена през 2010 г., вилата е с площ от 500 квм: сутерен + 3 деми-етажа и 2 основни етажа. Той разполага с 5 напълно оборудвани спални, 3 високи стаи с отворено пространство, 8 бани, напълно оборудвана кухня, фитнес зала с парна сауна, билярдна маса, 3 тераси, голямо помещение за съхранение, както и винарска изба.

Къщата е с изолирана тухлена конструкция с всички необходими комуникации, централно отопление, течаща вода, канализация и електричество. Дворът и градината са добре поддържани, с много място за паркиране, електрическа врата и павиран вход. Цената включва цялата площ, всички необходими мебели и удобства, както и допълнително жилищно пространство за служителите.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB