За продажба Двустаен, Constanța, Constanţa, Румъния, Mamaia 402

За продажба - Cod. 42707

  • Типология: Двустаен
  • Област: 142 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: tiled
  • Състояние на сграда: New building

„Изживейте туптящото сърце на Мамая“…

В сърцето на престижната Мамая, на брега на Черно море, ще намерите уникално местоположение, което предлага комфорт и създава приветлива атмосфера, която излъчва стил и характер на Made in Italy.
Luxury Ovidiu Residence е красиво място с 23 просторни апартамента, отговорно построени в италиански стил, използвайки само висококачествени ресурси.
Местоположението задоволява всяка нужда, като е идеално за семейства, двойки, както и за тези, които искат да се насладят на красотата на Мамая и близката Констанца.
Резиденцията се намира само на 600 м от казиното на Мамая, на около 700 м от станцията на кабинковия лифт и Аква Меджик, водния парк. Само на 2 км се намира атрактивният City Mall и Делфинариумът. В непосредствена близост има много ресторанти, барове и клубове, до които можете лесно да стигнете пеша.
Апартаментът Пентхаус, напълно класически обзаведен, с елегантни декорации, се намира на последния етаж на сградата, откъдето можете да се любувате на гледката или от балкона с изглед към езерото, или от терасата с частичен изглед към морето и езерото. Състои се от 2 просторни спални със самостоятелни бани с душ и биде, допълнителна баня и стая за релакс (с изглед към морето), оборудвана с джакузи. Трапезарията преминава между напълно оборудваната отворена кухня и всекидневната с разтегателен диван и камина. И двете спални и всекидневната са оборудвани с телевизор с плосък екран. Подовете от мрамор и плочки допълват хармонично всяка стая.
Площта на пентхаус апартамента е 142 кв.м.

Апартаментът се предава напълно обзаведен, функционални инсталации, противовзломни системи, климатизация (централно отопление на газ и климатици във всяка стая), противопожарни системи.
Други предимства и удобства на сградата:
Домофон директно към апартамента
Модерен асансьор за 4 човека
Подове от плочки, вулканичен камък и клинкер
Лъчисти панели на стълбищната клетка Външно осветление
Собствен резервоар за вода ( 6000 л ) и помпена станция
Поливна система за градина
Изградена газова мрежа извън сградата

Възможност за плащане на вноски към предприемача.
За връзка: 0726277868 / 0724201005
0% комисионна
Насрочете оглед сега, за да разберете повече подробности, които могат да ви помогнат да вземете решение във ваша полза!!!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB