За продажба Земеделска земя, BAILESTI, Dolj, Румъния, Afumati, Dolj, Romania

За продажба - Cod. 38476

  • Типология: Земеделска земя
  • Област: 104800 m²
  • Номер на стая: N/A
  • Етаж: N/A

ПРОМИШЛЕНА СГРАДНА ЗЕМЯ ЗА МНОГО АТРАКТИВНА ЦЕНА. В район с много чуждестранни индустриални инвестиции.
Парцел за продажба: 10,48 ха (104 800 м2) в единична площ за € 3 / м2. Парцелът се намира в покрайнините на комуната Afumati, окръг Dolj, Румъния. Парцелът има изход към асфалтиран път (локално наречен DJ561A), който свързва Крайова с Калафат.
Парцелът е в четириъгълна форма. От река Дунав до парцела има около 20 км. Мостът Калафат-Видин се намира на 50 км западно от парцела. Железопътната линия Крайова-Калафат е на 2 км от участъка (всички споменати разстояния са на път, а не по права линия).
Парцелът може да се използва като индустриална собственост. Освен индустриални имоти, могат да бъдат изградени и силози за зърнени храни или складове за стоки. Водоснабдяването и електричеството са налице. ВСИЧКИ ДЕЙСТВИЯ НА ЗАГЛАВИЕ СА В ПОРЪЧКА.

Нашите официални предпоставки за транзакция са следните:
А. Ние не можем да приемем плащането изцяло или частично, което не е извършено по банков път. Колкото и малка да е сумата, ние не можем да я получим по такъв начин, като плащане в брой или компании, които предлагат парични преводи от човек на човек, като Western Union.
Б. Не може да се толерира всякакъв вид изпиране на пари.
Ако бъдещият купувач отговаря на двете официални предпоставки и желае да закупи нашата земя, имаме друга поредица от условия за извършване на транзакцията:
I. Договорът, който двамата ще подпишем, не може да придобие правна стойност, докато не бъде нотариално заверен пред официален нотариус в Румъния.
II. Както бъдещият купувач, така и ние трябва да присъстваме лично на официалния нотариус в Румъния, където бъдещият купувач ще докаже платежоспособността си (способността да закупи нашия парцел) с автентични банкови извлечения (и) в замяна на представянето на нашите титулярни актове и цялата подходяща документация в съответствие със съществуващите румънски закони.
III. Пред нотариуса и двамата трябва да представим валидни документи за самоличност, като лични карти, паспорти и т.н.
IV. Договорът, който ще бъде нотариално заверен, ще съдържа три основни детайли: обсъждания парцел, продаваната цена и цената на купувача (бъдещия ни купувач), както и пълна информация за нашата идентичност като продавач и неговата идентичност като купувач.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB