За продажба Строителен терен, Cernica, Ilfov, Румъния, Strada Libertății

За продажба - Cod. 43151

  • Типология: Строителен терен
  • Област: 8000 m²
  • Номер на стая: -
  • Етаж: -

Вътрешна градска земя за продажба в село Bălăceanca, община Cernica с площ от 8000 кв.м., отваряне на 22 ml към асфалтирана улица през 2021 г. (отваряне на 2 пътя за достъп)
Парцелът има газ и ток в единия отвор на границата на имота, канализацията и водата са на съседната улица, има план на общината за разширение 2022-2023 г., а в другия отвор има всички инсталации.
В близост до парцела разполагаме на 500 м Профи, зъболекарски кабинет, лекарски кабинет, аптека, детска градина, СОУ №1. 3 и новия Fashion House Outlet Center Pallady (от имота до тук, с кола, можете да направите точно 5 минути), където можете да намерите магазини за дрехи, кафене и ресторант.
Голям плюс на района е фактът, че за достъп до входа на Букурещ има следните маршрути: по Autostrada Soarelui A2, по A0 (в процес на изграждане, планиран като пояс на Букурещ) или през община Глина, към Splaiul Unirii.
Разстоянието до търговската зона на метрото Blvd Theodor Pallady, Anghel Saligny може да бъде достигнато за 10 минути с кола. Тук можете да намерите всички магазини, от които се нуждаете, както хранителни магазини, така и магазини за Направи си сам, магазини за интериорен дизайн или ресторанти.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB