За продажба Строителен терен, Timisoara, Timiş, Румъния, Timisoara, Ghiroda - Padurea Verde

За продажба - Cod. 28328

  • Типология: Строителен терен
  • Област: 64000 m²
  • Номер на стая: -
  • Етаж: 64000

Инвестиционна възможност - земя за продажба в отлична жилищна площ в
"Green Forest" - Тимишоара - отлична локация и цена


за предлаганите местоположението

64.000 m2 (6,4 ха), земя за жилищно строителство, в близост до "Padurea Verde" (Green Forest) - Тимишоара, отличен за уникално развитие жилищен район: добър достъп до центъра на града Тимишоара, околовръстен път, магистрала и летището; автобусна спирка в непосредствена близост; красиви околности и зона за отдих на най-големия град в близост (Зоопарк, Музей на селото, велосипедни писти в горите, езда и др.)
Наличната повърхността е дори по-голям. Ние можем да препоръчаме също и компании с опит в сферата на услугите жилищни развитие (архитектура, строителство и т.н.)

текущи цени

Планът на града развитие позволява изграждането на максимум 4 сгради равнище по отношение на това място. Това означава, тук може да се изгради около от 64 000m2 полезна повърхност. По това време, разходите за един добър строителство, в Тимишоара, е около 500 евро / м2 и продажната цена е около 900 евро / м2.
Продажната цена на тази земя е 15 евро / м2, директно от собственика. Официалната оценка на тази земя е 35 евро / м2 (данъци по сделката ще бъде платена на това ниво).

за Тимишоара
Тимишоара е неофициалната столица на историческата област Банат (западно Румъния).
Това е първият град на Европа с улици осветени от електрическа светлина, през 1884 г. и това е мястото, където революция срещу комунистическия режим в Румъния започна през 1989.
Днес е най-големият град в Румъния, която има пряка връзка с европейската пътна мрежа.
Тимишоара е вторият град в Румъния по отношение на икономическото развитие (IT, автомобилостроенето и много други области) (Continental AG, Nokia, Linde Group, Dräxlmaier, Mahle, FM Logistic, Dunca Expeditii, Nestlé, SCA Packaging, CONTITECH, Flextronics, Procter & Gamble, Smithfield Foods, Accenture, Bosch, KPMG, както и много други)
Тимишоара има четири важни университети.
В града има последователна мрежа на дребно (Auchan, Kaufland, Careffour, Billa, Profi, Пени, Mertro, Selgros, DM, Decathlon, Dedeman, Hornbach, Баумакс, Практикер), две големи търговски центрове с различни важни международни марки и още две молове под строителство.
Тимишоара има също много културни институции и събития. Тимишоара също е кандидат град (сега в краткия списък), за да стане Европейска столица на културата през 2021.
Той е атракция за хората от много страни от западна Румъния, и не само.
Мултикултурният, междукултурно и мултиетническа
Тимишоара има позиция 55 в Световната върха, от качеството на живот на гражданите, от numbeo.com, преди Лондон, Париж или Токио :)).

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB