За продажба Хотел, Bucuresti, Bucharest, Румъния, Bd. Decebal, Nr 19, Sector 3 , Bucuresti,

За продажба - Cod. 24578

  • Типология: Хотел
  • Област: 5800 m²
  • Номер на стая: 70
  • Етаж: 10

Стратегически разположен в новата част на Букурещ, в сърцето на най-новите finanancial тримесечия и само на няколко минути пеша от най-големите градски акцентите, Golden Tulip Times е лесно достъпен от всяка точка на града.
Хотелът се намира само на няколко минути пеша от най-големия стадион в Румъния призова Народното Арена - Lia Manoliu спортен комплекс, където се проведе и не само за 2012 г. УЕФА Eurpa League Final.
Golden Tulip Times е пълно обслужване на хотела, проектирани за работа с високи изисквания гости, построена върху земя площ от 550 кв.м и с общо 5.800 строителство кв.м. С участието на 70 просторни и комфортни стаи, допълнени с елегантен ресторант в мецанина, модерен тематична кафе-бар във фоайето и уникална панорамна Club на последния етаж на хотела предлага едно приятно изживяване в еднаква степен на всички пътници гост, бизнес и отдих.
Започвайки 2009 г., мисия на хотела е променено от "вас и вашия бизнес Настаняване" в "Защо сме различни", когато хотелът стартира нова кампания, за да се докаже, гостите могат да имат приятен престой чрез добавяне на нови начини да отговарят на техните нужди и да подобри своя престой.
Хотелът прегърна и мисията на Golden Tulip Hospitality Group представлява от международните стандарти, местните вкусове, която осигурява високи стандарти за качество, при запазване на традиционния модел на румънския гостоприемство.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB