За продажба Хотел, Bucuresti, Bucharest, Румъния, Bd Decebal , Nr 19, Sector 3

За продажба - Cod. 25139

  • Типология: Хотел
  • Област: 5800 m²
  • Номер на стая: 70
  • Етаж: 10

Стратегически разположен в новата част на града, в сърцето на най-новите квартали Finanancial и протоколи от основен главен град, Golden Tulip Times е лесно достъпен от всички части на града.
Хотелът се намира на няколко минути пеша от най-големия стадион в Румъния призова National Arena - Lia Manoliu Sports Complex, който се проведе през 2012 г. УЕФА Eurpa Лига и след това.
Golden Tulip Times е пълно обслужване на хотела, проектирани да отговарят на най-взискателните вкусове, се основават на площ от 550 кв.м. и с актив от 5 800 кв. М на строителството. В 70 просторни и комфортни стаи, допълнени с елегантен ресторант на мецанина, модерен кафе-бар тема във фоайето и център уникална панорамна етаж, хотелът предлага едно приятно изживяване за всички пътуващи туристи гостите, бизнес и на удоволствие.
От 2009 г. мисията на структурата е била променена от "вас и вашия бизнес домакин" да "Защо сме различни", когато хотелът стартира нова кампания, за да покаже, гостите могат да имат приятен престой с добавянето на решения иновативен да отговори на техните искания и да се подобри своя престой.
Хотелите са прегърнали мисията на Golden Tulip Hospitality Group представлява от международните стандарти, местните вкусове, които гарантират високи стандарти за качество, като същевременно се запази традиционната румънска гостоприемство.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB