За продажба Вила, Baltenii de Sus, Tulcea, Румъния, Strada Laguna Verde nr. 51

За продажба - Cod. 41852

  • Типология: Вила
  • Област: 1000 m²
  • Номер на стая: 14
  • Етаж: P+2+M

ПРОДАВА СЕ КЪЩА ЗА ГОСТИ В ДЕЛТАТА НА ДУНАВ
Предлагам за продажба пансион в делтата на Дунав, в община Балтени де Сус, окръг Тулча. Само на 22 км от град Тулча, къщата за гости предлага мечтан пейзаж с директна гледка към Дунав, ръката на Свети Георги. Пътят е асфалтиран към двора, до който се стига с кола и откъдето се тръгва с лодка. Построена е през 2006 г. и реновирана през 2021 г. Освен това е класифицирана от Министерството на туризма като къща за гости с 3 звезди.
Парцелът е 1000 кв.м., разгъната площ 200 кв.м., 600 кв.м. Вилата е разделена на хол, кухня (напълно оборудвана), санитарен възел и 13 стаи със самостоятелен санитарен възел. В двора има лятна кухня с барбекю, беседка с камина с площ 60 кв.м, басейн и плаващ понтон (20 кв.м). Къщата за гости разполага и с две стаи за персонал, с отделен изход.
Предлагам за продажба напълно оборудван и оборудван! В същото време споменавам факта, че ви предлагам бизнес до ключ, присъстващ в Booking, Airbnb, Olx, Facebook.
Цена: 550 000 евро, по договаряне.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB