За продажба Други (земи), C.A.Rosetti, Tulcea, Румъния, C.A. Rosetti, Tulcea, Romania, Europa

За продажба - Cod. 39229

  • Типология: Други (земи)
  • Област: 68.38 m²
  • Номер на стая: 10
  • Етаж: 1

Компания, която притежава 736 ха (1,819 акра) рибни водоеми в концесионен договор за 45 години (2007-2052 г.), разположена в изключителната река Дунав, която се влива в Черно море, разположена в Югоизточна Европа в Румъния, с отличен туристически потенциал, но и риболов и селското стопанство, търсейки инвеститор, предприемач или асоцииран.
Предлагаме и 10% комисионна, ако препоръчате потенциален купувач.
Нашата компания има: договор за собственост, представляващ основни активи, като изграждане на хидроязовири с ширина 10-20 м и дължина от 13 км съраунд канали и сърф риболов с различна ширина и същата дължина, което от своя страна заобикаля тръстиковата платформа от около 650 хектара.
Уникален туристически проект в Европа, който се състои в изграждането на туристически ол инклузив курорт с 1000 легла в плаващи къщи, поставени директно на риболовни и навигационни канали, би било нашето предложение за инвеститор.
Поставянето на цялата инфраструктура на услуги за туристите, туроператорите, промотиращи международното туристическо предложение, промотирането чрез големи туристически агенции ще доведе до заетост до 6 месеца през целия сезон с голям брой щастливи туристи, водещи до бърза възвръщаемост на инвестициите.
Наред с туристическия проект, могат да развиват едновременно клонове на аквакултурата и селското стопанство. Увеличаването на младежката риба, растежът на редки видове жаби, пиявици и промишлени култури може да накара годишните приходи да достигнат повече от 10 милиона евро.
Ние продаваме компанията, която притежава концесията и собствеността върху земята на половината от оценката на активите поради липса на средства и опит в туризма.
М

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB