За продажба Двустаен, sibiu, Sibiu, Румъния, Cristian, zona de Vest

За продажба - Cod. 42327

  • Типология: Двустаен
  • Област: 52 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 1

Продавам 2-стаен апартамент в Сибиу – 52.26 полезна кв.м. + 7.42 кв.м. лоджия – вила Мона Лиза (П+2Е, 3 апартамента/етаж)

Апартаментът за продажба представлява луксозна концепция и е с подово отопление, изолация с базалтова вата, а балконът е напълно завършен до ключ, с гранитогрес и безопасно стъкло. Жителите ще се възползват и от електрически външни щори и специален архитектурен стил: стълбището ще бъде доставено завършено до ключ, покрито с гранит, а екстериорът на всички вили е завършен до ключ, с вложки от сибирска лиственица и естествен камък. Уникални градски индекси за цялата страна. Процентът на териториална заетост е едва 25%, а зелените площи заемат 45%.

Обитателите на комплекса ще се радват на спокойствие, чист въздух, но и красива гледка към планината. Богатата растителност означава, че вилите са ефективно заобиколени от зелени площи. Разстояние от 4 минути до района на индустриалния запад, 4 минути до метрото и 15 минути до историческия център на Сибиу. Поради местоположението в Cristian, в района има множество магазини, търговски центрове. Във втория етап от развитието на квартала ще бъдат изградени търговски площи: супермаркети, аптеки, фитнес и др.

Защо жилищен комплекс DaVinci е различен?

- Ефектен релеф, систематизиран вертикално на нива. Кварталът се застроява върху парцел с обща денивелация по оста СЕВЕР-ЮГ. Чрез вертикална систематизация на целия квартал, релефът ще бъде изгладен на нива по оста СЕВЕР-ЮГ. По принцип жилищните блокове се разполагат на различни нива като столове в амфитеатър.

- Богата растителност от първия ден

- Достъпност и липса на задръствания. DaVinci Homes разполага с 4 входа - изхода. Лесен достъп до Сибиу чрез 3 различни маршрута: (1) южен околовръстен път, (2) северен околовръстен път, (3) национален път Сибиу - Кристиан.

- Единна архитектура: само 6 вида вили съставляват целия квартал

- Интимност във вила (за разлика от живеенето в блок заедно с десетки семейства). Повечето вили разполагат с 9 апартамента (3 на етаж).

- Изграждане на 4 детски площадки и футболно игрище, които впоследствие ще бъдат стопанисвани от сдружението на жителите

- Разположение на всички тераси с ЮЖНО изложение, с изглед към планината

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB