За продажба Къща, Oradea, Bihor, Румъния, Delavrancea 2

За продажба - Cod. 25935

  • Типология: Къща
  • Област: 470 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: ground floor + basem

Тази възраст над 100 години историческа сграда се намира в жилищен квартал на централната Oradea, в близост до границата с Унгария. Петте добре осветени по-големи и по-малки един стаи, две бани и две кухни (един в мазето), представляват около 350 квадратни метра жилищна площ. Придружаващият терасата с изглед към голяма градина и представлява идеално място за хранене през лятото.

В двора има и гараж, който служи и като навес. Таванското помещение не се оползотворява достатъчно, но с инвестиции може да се трансформира в голям вграден тавански (една над 100 квадратен метър възможно разширяване на жизненото пространство).

Къщата се намира в близост (~ 500м) до търговската зона централната пешеходна (известен със своите сепаратистки сгради), както и на един от основните градски паркове на брега на реката Crisul.

Oradea е етническо разнообразие град с богат културен живот, големи паркове и множество исторически забележителности. Той е бил важно граничните селища от историческия Трансилвания (големия средновековната крепост в средата на града като един от нейните акценти), по-късно се превръща в един от най-важните градове на Австро-Унгарската империя (отцепническа центъра на града е построена през тази епоха). Днес тя е най-важният търговски и индустриален център на Северозападен регион на Румъния, разположен в близост (~ 8 км) до границата с Унгария. Градът е и в рамките на шофиране разстояние (~ 2 часа) до пистите и спиращи дъха туристически пътеки от Западните Карпати.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB