За продажба Ферма, ROMAN, Neamţ, Румъния, ROMAN

За продажба - Cod. 43053

  • Типология: Ферма
  • Област: 999999999.999 m²
  • Номер на стая: 0
  • Етаж: 0

С настоящото ви уведомяваме, че имате възможност да инвестирате в земеделска ферма, разположена в живописен район на Румъния, по-точно в окръг Неамц, на границата с окръг Васлуй.
Стопанството ни разполага с 340 ха земеделска земя, от които 50 ха са собствени, като разликата се отдава под наем с договори за аренда за период от 4 до 15 години. Стойността на годишния лизинг е 700 кг пшеница на ха или равностойността в леи. Тези аспекти ви предлагат изключителен потенциал за развитие и доходност.
Аргументите да инвестирате в тази ферма:
1. Земеделска земя:
340 ха земеделски земи, разположени в радиус от 10 км, представляват значително конкурентно предимство за отглеждане на земеделски култури в различни системи на ротация. Тази площ предлага възможност за разнообразяване на културите и увеличаване на производството.
2. Застрахованото имущество за 50 ха:
От общо 340 ха, 50 ха са собствени, което елиминира рисковете от отдаване под наем и осигурява дългосрочна стабилност. Притежаването на тези 50 ха ви дава пълен контрол върху фермата, което е от съществено значение за успеха на един устойчив земеделски бизнес.
3. Стратегическо местоположение:
Фермата се намира в особено благоприятен географски район, който се възползва от лесен достъп до пътна и железопътна инфраструктура. Това улеснява транспортирането на селскостопански продукти до пазарите, намалявайки разходите и осигурявайки ефективна дистрибуция.
4. Потенциал за развитие:
Усвоявайки 340 ха земеделска земя, имате възможност да развивате земеделския бизнес в много посоки. От екстензивни зърнени и зеленчукови култури до животновъдство, фермата може да се превърне в силен и диверсифициран земеделски стълб.
5. Оборудване в добро работно състояние:
Друго основно предимство е пълната гама селскостопанска техника, която фермата притежава. Тези машини са в добро работно състояние, което гарантира, че ще можете да работите с максимална ефективност, минимизирайки времето за поддръжка и оперативните разходи.
6. Потенциал за рентабилност:
Инвестирането в тази ферма от 340 ха с високопроизводителни машини и огромна земя може да донесе значителна роля в дългосрочен план.
Селското стопанство остава основен сектор за доставка на храни и в контекста на нарастващото глобално търсене има големи възможности за реализиране на значителни печалби.
В заключение, нашата земеделска ферма представлява изключителна възможност за тези, които се интересуват от инвестиране в селското стопанство. С 340 ха земеделска земя, от които 50 ха са собствени, и високопроизводителна земеделска техника, вие ще имате конкурентно предимство на пазара и реален шанс да развиете печеливш и устойчив земеделски бизнес.
Цена 1 800 000 евро
За повече информация и подробности относно тази инвестиционна възможност, моля свържете се с нас.
Нашият екип ще се радва да ви предостави всички подробности, от които се нуждаете, за да вземете най-доброто решение за вашето бъдеще в земеделието.
За разбирането,

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB