За продажба Хотел, Focsani, Vrancea, Румъния, Unirii

За продажба - Cod. 37388

  • Типология: Хотел
  • Област: 6239 m²
  • Номер на стая: 110
  • Етаж: parchet,granit, marm

ИЗКЛЮЧИТЕЛНОСТ - КОМИСИЯ 0% при закупуване
RE / MAX Golden Home Ви предлага най-добрата инвестиция в окръг Вранча. Като един от жилищните единици с традиция от град Фоскани и разположен в централния площад на града, хотел "ЕМБЛЕМА ФОКСАНИ МУНИЦИПИЛУ" се намира в сърцето на града. Централният пазар на Фоскани има бурна история и вероятно представлява начинът, по който са успели политическите режими в Румъния през миналия век.
Архитектурният комплекс "Unirii Square", където се намира хотел "Униъри" в Фокани, се намира на старата граница между Влахия и Молдова. В центъра е Обелисът на Униъри, операта на група художници, водена от скулптора Йоан Жалеа. Хотелът има стоманобетонни основи, тухлени зидани стени с ламеларна рамка и стоманобетонни колани, построени да издържат на земетресение с магнитуд 9 градуса. Сградата е с висок режим S + P + 8 ET, които са организирани както следва: SUBSOL (техническо помещение, централно отопление, приют за гражданска защита, пране, сушене, гладене, складове за техническо оборудване, санитарна група за мъже); PARTER (хотелска рецепция с чакалня, поща, зала за празненства, ресторант, офиси, баня); Удобства 1-8 - капацитетът за настаняване е 213 места с 5 апартамента, 98 стаи с 2 места и 7 стаи с 1 място. Имотът е разположен на 3303 кв.м земя със застроена площ 1746 кв.м., разполага с две търговски помещения с отваряне на булевард "Униъри" (магазин за дрехи и домашни любимци). Имотът има много предимства, което го поставя на върха на инвестициите в хотелския пазар.

Каним ви да откриете потенциала на тази собственост.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB